Oma blogi?

sateenkaari

Olen jo pidemmän aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta kirjablogista. Lukeminen on tärkeä harrastukseni ja tuntuu, ettei lähipiiristäni löydy juurikaan ihmisiä, jotka jaksaisivat kuunnella ajatuksiani kirjoista. Johonkin niitä ajatuksia olisi kuitenkin mukavaa purkaa ja ehkä blogi voisi olla oikea kanava siihen. Samalla haluaisin tallentaa näitä ajatuksia itsellenikin ja blogissahan ne kätevästi pysyisivät tallessa. Siksipä tässä nyt ollaan kirjoittamassa ensimmäistä kirjoitusta tänne ihan omaan kirjablogiini.

Oma kirjamakuni on varsin laaja, luen lähes kaikenlaista ja uusimpana innostuksenani mukaan ovat tulleet myös äänikirjat. Samalla kun on tullut käveltyä pidempiä matkoja, siivottua tai puuhailtua muuta pientä, on äänikirjojen kuunteleminen alkanut jo muodostua tavaksi. En ole kovinkaan montaa kirjaa vielä kuunnellut, mutta toistaiseksi olen kovin innoissani tästä itselleni uudesta tavasta uppoutua tarinoihin. Tutustuin myös hetki sitten Kirjojen Suomi listaan ja aion pikkuhiljaa myös näitä kirjoja lukea kaiken muun ohella.

Blogin päivittelytahti tulee olemaan kovin vaihteleva, sillä luettujen kirjojenkin määrä vaihtelee hyvin paljon. En kuitenkaan halua blogin takia pakottaa itseäni lukemaan, sillä siinähän se lukuinto vasta katoaisikin. Oikeastaan en siis lupaa blogilta mitään, vaan katsotaan millaiseksi se ajan kanssa muodostuu. Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia artikkeliin ”Oma blogi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s