Kolmen kuukauden kirjat

Processed with VSCO with t1 preset

Hei vaan blogillekin pitkästä aikaa!

Tällä puolen on vietetty hiljaiseloa jo aivan liian pitkään, mutta nyt on vihdoin aika katkaista tämä hiljaisuus. Aika on vierähtänyt kuin siivillä kaiken tekemisen myötä, enkä ole tänä aikana konettakaan muutamaa kertaa lukuunottamatta aukaissut pakollisten koulu ja työhommien lisäksi. Oikeastaan en ole juurikaan ehtinyt edes kotona viettää aikaa, käynyt lähinnä vain nukkumassa ja syömässä. Tuntuu, että on ollut koko ajan menossa. Näistä syistä myös blogin päivittäminen on harmillisesti jäänyt. Ikävä kyllä myös lukeminen on kärsinyt kaiken kiireen keskellä, joten ei minulla ihan hirveästi päiviteltävääkään tänne olisi ollut. Katsotaan kuitenkin hieman viimeisen kolmen kuukauden kirjasaldoani.

Huhtikuussa luetut:

  1. Tom Malmquist: Joka hetki olemme yhä elossa

Toukokuussa äänikirjana:

  1. Karolina Sallinen: Tee se itse -vauva

Kesäkuussa luetut:

  1. Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä
  2. Nicola Yoon: Kaikki kaikessa
  3. Thomas Brezina: Seitsemän tassua ja penny – Koiranelämää

Lisäksi äänikirjana:

  1. Leena Lehtolainen: Tuulen puolella
  2. Jenni Pääskysaari: Tyttö sinä olet…

Huhtikuussa saldona vain yksi kirja (326s.) ja toukokuussa ei yhtäkään matkoilla kuunneltua äänikirjaa lukuunottamatta. Jouduin myös palauttamaan muutaman pidempään odottamani kirjan kirjastoon, kun en niitä kerennytkään lukemaan. Nyt suunnitelmissa olisi kuitenkin pikkuhiljaa varata näitä kirjoja uudelleen ja tällä kertaa jopa keretä ne lukemaan.  Ja kesäkuussa jo hieman parantunut lukutahtikin antaa viitteitä siihen, että lukemiselle alkaa pikku hiljaa aikaa löytymään.

Kesäkuussa luettuja sivuja kertyi kaiken kaikkiaan 894, joka on kyllä varsin hyvä määrä ja toivottavasti heinäkuussa on aikaa lukea vähintään yhtä paljon. Tulen näistä lukemistani kirjoista vielä bloggaamaan myöhemmin, muutama teksti odottaakin jo luonnoksissa lähes valmiina. Tämä nyt oli vain tällainen ilmoitus, että kyllä täällä puolen ruutua vielä hengissä ollaan ja paluuta blogin pariin ollaan tekemässä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s