Kesälukumaraton 2 // koostepostaus

Ensimmäinen lukumaraton on nyt takana päin ja fiilikset varsin positiiviset. Lukemisessa säilyi koko maratonin ajan rento ja mukava tunnelma, eikä maraton mennyt missään vaiheessa sellaiseksi suorittamiseksi, mitä hieman etukäteen pelkäsin. Kuten jo edellisessä postauksessa totesin, sivuja ei kertynyt mitenkään ihan älyttömästi, mutta omalla lukutahdillani kuitenkin ihan kelpo määrä.

Oli myös kiva seurata muiden maratoneja, se toi huimasti intoa lueskella itsekin. Tätä maratonia emännöi Kirjan jos toisenkin -blogin Jane ja hänen blogistaan löytyykin linkit muiden osallistujien blogeihin. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Tuuliajollatappionmaisemissa

Yhteenveto:

Lisa Genova: Edelleen Alice (luettu loppuun, 134s.)
Christer Kihlman: Tuuliajolla tappion maisemissa (78s.)
Chimanda Ngozi Adichie: Puolikas keltaista aurinkoa (aloitettu 82s.)

Luettuja sivuja yhteensä: 294

Ihana kokemus tämä ensimmäinen maraton, onneksi lähdin mukaan! Seuraava maraton onkin jo elokuussa. Saattaa olla, että olen itse silloin reissussa, mutta mikäli en ole niin taidan kyllä osallistua. Ja miksei sitä voisi maratonata joskus ihan omaksi ilokseenkin, vaikka tuohan tämä muiden samanaikainen urakointi ihan oman fiiliksensä lukemiseen.

3 kommenttia artikkeliin ”Kesälukumaraton 2 // koostepostaus

  1. Kaunis kirjakuva! Mukavaa, että lukumaraton sujui sinulta hyvin. Olen pitänyt kerran ekstempore lukumaratonin itsekseni. Se oli ihan hauskaa, mutta tällainen yhteisöllinen lukumaraton on jotenkin vielä hauskempaa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s